✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Lådcykel

Frakta fossilfritt med lådcykel

Lådcyklar är perfekta cyklar för dig som vill kunna göra mer med cykeln. Tack vare det stora flak som sitter framtill på cykeln får du plats med både barnen, hunden och all packning. Det blir som familjens extrabil (fast totalt bränslefri). Här kan du hitta flera typer av cykel med flak eller låda.

En cykel med flak fram är perfekt för dig som vill kunna ha översikt över dina grejer (eller dina barn) och samtidigt cykla bekvämt. En flakcykel eller lådcykel ger bättre balans och stabilitet tack vare att cykelmodellen har tre hjul istället för två. Kanske vill du njuta av härliga dagar i naturen eller på stranden i sommar? Med en trehjulig cykel med flak blir det hur enkelt som helst att få med dig allt från familjen till picknicken, filtar, campingstolar och kaffet.

Pendla smartare

Vissa varianter av lådcyklar har integrerad elmotor, något som såklart är ett plus om du vill slippa kämpa dig upp för branta backar. Elmotorer är praktisk eftersom du får en extra knuff, inte bara i uppförsbackar utan hela tiden. Dock trampar du på som vanligt, men du slipper den där hemska mjölksyran i benen.

Lådcyklar, eller last- och flakcyklar som de också kallas, är som ett mellanting mellan cykel och bil (fast utan motorn). Du får betydligt mycket mer platsutrymme, det är själva fokuset på den här sortens cyklar. Så för dig som ständigt behöver få med dig mycket saker, eller om du helt enkelt vill cykelpendla till jobb och samtidigt kunna lämna av ungarna på dagis/skola är lådcyklar utmärkta.

Vanliga frågor

Får man köra barn i lådcykel?

VectorCreated using Figma

Vad väger en lådcykel?

VectorCreated using Figma

KONTAKTA OSS

Onlinecykel.se

Fridhemsgatan 1

59540, Mjölby


0142-19205

info@onlinecykel.se

FÖLJ OSS