✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Mountainbikes från Scott

Scott är en välkänd tillverkare av högkvalitativa mountainbikes som är kända för sin prestanda och design. Deras cyklar är populära bland professionella cyklister och amatörer över hela världen.

48 produkter

Filter

Färg
Ramstorlek
Antal växlar

Byggda för tuff terräng

Scotts mountainbikes har utformats med innovativ teknik och användarvänliga funktioner som möjliggör en effektiv och bekväm åktur på alla typer av terräng. Deras cyklar har lätta ramar tillverkade av kolfiber eller aluminium, vilket ger dem enastående hållbarhet och prestanda. Scott erbjuder också en mängd olika dämpningssystem för att hantera olika typer av terräng och hjälpa till att minska belastningen på cyklisten.

Scotts mountainbikes finns i olika modeller, från hardtail-cyklar som är idealiska för snabba och aggressiva åkningar, till fullt dämpade cyklar som är bättre lämpade för teknisk terräng och längre turer. Oavsett vilken typ av mountainbike du behöver, finns det en Scott-cykel som passar dina behov och önskemål.

Scotts mountainbikes är också utrustade med högpresterande komponenter som Shimano-växlar, hydrauliska skivbromsar och hjul från välkända tillverkare som DT Swiss och Syncros. Dessa komponenter bidrar till att förbättra cykelns prestanda och öka dess hållbarhet.

Om du letar efter en mountainbike som kombinerar prestanda, design och funktionalitet, är Scott det perfekta valet för dig. Med deras breda utbud av modeller och högkvalitativa komponenter kan du vara säker på att du får en cykel som du kommer att älska att cykla på i många år framöver.

Vanliga frågor

Varför ska jag köpa en mountainbike från Scott?

VectorCreated using Figma

Vad kostar en mountainbike från Scott?

VectorCreated using Figma

KONTAKTA OSS

Onlinecykel.se

Fridhemsgatan 1

59540, Mjölby


0142-19205

info@onlinecykel.se

FÖLJ OSS