Priser inkl. moms
VISAR 1-36 (47)1 2 Sista 100 per sida

Elcyklar

Elcykel från välkända varumärken

Är du på jakt efter coola elcyklar från välkända cykeltillverkare? Då har du hittat rätt. Här har vi samlat såväl elcyklar till billigt pris som elcyklar i exklusivare modeller. En elcykel är en cykelmodell med inbyggd elmotor. Den här cykelmodellen är optimal för dig som vill använda cykeln i pendlingssyfte. Du får nämligen lagom med hjälp i tuffare passager, som i branta uppförsbackar. Du trampar på hela tiden, men motorn ger dig en extra knuff så att även uppförsbackarna blir bekväma och enkla att ta sig uppför. När du kollar in våra elcyklar har du möjlighet att välja bland olika växelantal. För även om du får hjälp av motorn kan du ändå påverka motståndet när du cyklar. Det är inte en moped utan du behöver fortfarande använda pedalerna för att motorn ska fungera.

Beroende på hur långa sträckor du vill kunna cykla samt i vilken typ av terräng, har vi på Onlinecykel ett stort urval av cykelmodeller med motor. Du kan bland annat välja elcyklar med olika ramstorlek, med olika laddningstid på batteriet samt batterilängd. Kanske vill du kunna använda din elcykel för motionsträning också? Välj i så fall en cykel med fler växlar, exempelvis sju stycken. Förutom egenskaper kan du även välja ut elcyklar i en färg du gillar. Vi har såväl retroinspirerade cykelmodeller samt sportiga terrängcyklar med kraftigare däck. Pendlar du ofta till jobbet? Kanske vill du kunna cykla till jobbet men ta tunnelbanan hem? Kolla i så fall in våra hopvikbara elcyklar från EcoRide, riktigt tuff design och med flera smarta funktioner. Tack vare den smarta hopvikbara designen kan du enkelt ta med cykeln på bilsemestern.

Idag går det utan problem att hitta elcyklar till ett billigt pris. Du kan dessutom köpa till endast laddare eller ett extrabatteri om du skulle vilja. Vi erbjuder bland annat laddare från Bosch på fyra ampere, samt powerpack-batterier för pakethållaren eller ramen.