✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

\r\n"}

Barncyklar 20 tum (ca. 6-8 år)

25 produkter

Filter

Varumärke
Färg
Ramstorlek
Antal växlar

Cykel för 6-8 åringar

För större barn mellan åldrarna sex till åtta har vi bra barncyklar på 20 tum. Tumstorleken avser själva måttet på hjulen och är lagom för den här åldern. Därtill kan du naturligtvis ställa in sadel och styre så att cykeln blir ergonomisk och anpassad efter barnets längd. Bland våra 20-tumscyklar hittar du allt från klassiska standardcyklar i dammodell med traditionell korg fram till cyklar inspirerade av racingmodeller, mountainbike och även cyklar med stödhjul.

I vilken ålder barn lär sig cykla varierar väldigt mycket. Vissa föräldrar är cykelentusiaster och vill att deras tvååringar ska börja cykla med stödhjul. Andra väntar tills barnet själv börjar intressera sig för att cykla, då kan barnen ibland vara uppemot åtta år. 

Vi erbjuder välkända varumärken vars barncyklar i storlek 20 tum är precis lika kvalitativa som cyklar för vuxna. Dessa cyklar må vara för barn men kan ändå användas i flera år innan det är dags att byta till en större modell. En barncykel som är lämplig för en 7-åring brukar vara 20 tum, men om ditt barn kanske växt snabbt och är extra lång eller tvärtom kortare, finns självklart även barncyklar med mindre tum hos oss.

Vanliga frågor

Vilken ålder passar en 20 tum barncykel till?
Vid vilken ålder kan barn börja med växlar?
Hur stor är en 20"-cykel?

KONTAKTA OSS

Onlinecykel.se

Fridhemsgatan 1

59540, Mjölby


0142-19205

info@onlinecykel.se

FÖLJ OSS