✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Damcyklar

Damcyklar finns i många olika modeller, var och en designad för att passa olika behov och personliga preferenser. Det finns allt från stilrena stadsmodeller till robusta terrängcyklar. Oavsett vilken cykel du väljer bland våra modeller för dam, så har vi ett sortment där komfort och säkerhet är största fokus.

91 produkter

Filter

Varumärke
Färg
Ramstorlek
Antal växlar
Cykeltyp

Visar 48 av 91 st artiklar

Damcykel - Ett elegant och praktiskt transportmedel

Damcyklar är utformade med en lägre ram vilket gör det lättare att kliva på och av cykeln, en detalj som inte bara är praktisk men även bidrar till en säkrare cykeltur.

Det kan verka krångligt att hitta rätt storlek men faktum är att det är otroligt enkelt. Ramstorlek är själva avståndet mellan sadel och styre. Även om du cyklar på en damcykel 28 tum kanske du är kort i längden, mellan 145 till 165 centimeter lång. Då kan en damcykel med ramstorlek på 55 centimeter bli extremt långt. Du kommer med tiden att bli trött i armarna, nacken och axlarna. Är du kortare är en damcykel med en 47 centimeter ram bättre. Du kan även hitta damcyklar med längre ram.

Låt dina behov avgöra cykelvalet

En cykel kan vara så mycket mer än bara ett enkelt transportmedel. Den kan också fungera som ett träningsredskap, ett sätt att utforska naturen, eller bara ett sätt att njuta av en lugn tur i parken.

Faktum är att cykling är ett utmärkt sätt att hålla sig i form och främja hälsa. Med damcyklar finns det oändliga möjligheter att skräddarsy din cykling till dina egna behov och önskemål. Oavsett om du behöver en cykel för att pendla till jobbet, för att ta långa turer på helgerna, eller för att bara ta en avkopplande tur runt kvarteret, finns det en damcykel som passar perfekt för dig.

Vanliga frågor

Hur mycket väger en damcykel?

VectorCreated using Figma

Vilken storlek i tum ska man ha på en damcykel?

VectorCreated using Figma

Vilka är de mest klassiska damcyklarna?

VectorCreated using Figma

KONTAKTA OSS

Onlinecykel.se

Fridhemsgatan 1

59540, Mjölby


0142-19205

info@onlinecykel.se

FÖLJ OSS