Priser inkl. moms
VISAR 1-36 (90)1 2 3 Sista 100 per sida

Damcyklar

Damcyklar i en mängd modeller

Dags att köpa ny damcykel? Då har du hittat rätt. Här hittar du ett stort och välsorterat utbud av damcyklar inom kategorier som mtb, racer och standard. Cyklar för dam finns även i flertalet storlekar. Här kan du hitta många varianter med 28 tum men även cyklar med olika ramstorlek.

Det kan verka krångligt att hitta rätt storlek men faktum är att det är otroligt enkelt. Ramstorlek är själva avståndet mellan sadel och styre. Även om du cyklar på en damcykel 28 tum kanske du är kort i längden, mellan 145 till 165 centimeter lång. Då kan en damcykel med ramstorlek på 55 centimeter bli extremt långt. Du kommer med tiden att bli trött i armarna, nacken och axlarna. Är du kortare är en damcykel med en 47 centimeter ram bättre. Du kan även hitta damcyklar med längre ram.

Välj cykel efter behov

Hos Onlinecykel kan du alltid hitta bra damcyklar i olika storlek samt till många olika priser. Beroende på hur du tänker använda cykeln kan det finnas alternativ som är bättre lämpade. Elcyklar för dam är exempelvis perfekt om du vill kunna cykla långa sträckor, som till och från jobbet eller till affären. Racercyklar är bra om du mestadels cyklar på landsväg och vill få upp farten rejält. Älskar du att cykla i skogen eller i ojämn terräng? Då är det snarare en mtb-cykel du bör hålla utkik efter. Vi har flera modeller från stora tillverkare i vårt sortiment.

Du kan höra av dig till vår kundtjänst om du behöver råd och hjälp gällande storlek på ram och däck. Våra damcyklar går såklart att justera, men ramen sitter där den sitter, så det gäller att du får den storleken rätt från början. När du klickar in på en enskild damcykel kan du läsa fler specifikationer om just den modellen, till exempel vilket material cykelns ram är gjord av, hur många växlar cykeln har och liknande.