✔ 6-36 månaders delbetalning med SVEA

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Elcyklar från Scott

I framkant med elcyklar

För dig som har högre krav på din elcykel kan du garanterat hitta något här. Vanligtvis är elcyklar standardmodeller, men här kan du även hitta modeller som går att använda i terräng, som på skogsstigar. Här finns både unisex-, herr- och damcyklar med eldrivna motorer. Beroende på vilka önskemål du har finns Scott elcyklar med olika växelantal, display med information om batteritid, hastighet och liknande samt valmöjligheter gällande ramstorlek. Så, oavsett om du vill ha en Scott elcykel i standardmodell för pendling och stadscykling eller snarare söker något mer kraftfullt som fungerar i terräng, kan du utan problem hitta något här.

Ellcyklar från Scott – storsäljare av en anledning

Scott har sedan 1950-talet tillverkat kvalitativa cyklar och sportutrustning och var heller inte sena på bollen med tillverkning av elcyklar. Något som utmärker just Scott elcyklar från andra tillverkare är att cyklarna är extremt bekväma. Många elcyklar har standardutföranden på allt från ram och däck till stötdämpare. Scott däremot har lagt extra krut på bekvämligheten och funktionerna hos sina elcyklar. När du köper en Scott elcykel kan du räkna med att framgaffelns stötdämpning är optimal samt att däcken normalt sätt är lite kraftigare än på vanliga elcyklar, något som ger bättre grepp och därmed öppnar upp möjligheten att cykla i terräng.
Om du behöver hjälp att reda ut storlekar på ramen och tumstorlek är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

KONTAKTA OSS

Onlinecykel.se

Fridhemsgatan 1

59540, Mjölby


0142-19205

info@onlinecykel.se

FÖLJ OSS