Priser inkl. moms

Barncyklar 24 tum (ca. 9-12 år)

Mängder av fina 24"-cyklar

Barncyklar på 24 tum är i regel den sista tumstorleken innan det är dags för en vanlig vuxencykel. Här hittar du cyklar 24 tum som passar bra till barn mellan åldrarna nio och tolv år. Givetvis är det viktigt att även mäta barnets längd så att cykeln känns proportionerlig. Ibland kan man behöva gå ner en storlek eller upp. Dock går det såklart att ställa in en barncykel 24 tum genom att höja eller sänka sadel och styre.
Cyklar på 24 tum finns i flertalet cykeltyper. För barn som gillar att cykla i skogen och i mer kuperad terräng föreslår vi att du satsar på en barncykel 24 tum i mtb-modell. Dessa cyklar har oftast kraftigare däck och mer stötdämpning.

Du kan även hitta standardmodeller för cykel som passar för barn på 9 år, som en klassisk damcykel med korg framtill. Här finns även flertalet färger att välja bland, kanske har ditt barn en favoritfärg? Beställ billiga barncyklar av hög kvalitet från oss på Onlinecykel, du har alltid köpskydd. Osäker på om en cykel på 24 tum är rätt för ditt barn? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att reda ut storlekarna.