Sparade produkter

Laddar favoriter...

Scott Cyklar

 

 

Scott är en stor sportutrustningstillverkare från Schweiz som verkligen utmärkt sig med sina cyklar. Scott tillverkar nämligen högkvalitativa cyklar men till förvånansvärt låga priser. Du kan hitta alla sorters cykeltyper från Scott, bland annat:
- Mountainbikes
- Racercyklar
- Standardmodeller
- Elcyklar
- Ungdoms- och barncyklar
- Gravelcyklar


Växelsystemen kommer från Shimano och många av hjulen är från tillverkaren Syncros. Beroende på hur ofta du cyklar, hur du cyklar och vilka önskemål du har, finns det garanterat en perfekt Scott cykel som väntar på dig. Samtliga cykeltyper går att hitta med olika tumstorlek på hjulen och du kan såklart reglera styre och sadel. För dig som letar efter en sport- eller tävlingscykel kan du enkelt hitta en bra modell från Scott. Upplev fördelar som mjuk fjädring i framgaffeln, säkra skivbromsar och lättviktiga aluminiumramar.
Funktion och finess


När du ska välja ut en Scott cykel är det bra att fundera över vilka egenskaper som är viktiga för dig. Letar du efter en mtb vill du naturligtvis att stötdämpning och vridstabilitet är optimal. Men även hjulen är otroligt viktiga, du vill ha djupmönstring och tillräcklig bredd för att cykla säkert och även få upp hastigheten om du önskar. För dig som letar efter en bra cykel till ungdomar eller barn, finns också ett stort urval att ta del av. För barn och ungdomar finns flertalet kvalitativa hardtail mtb, perfekta för barn som älskar att cykla i naturen. Vissa modeller har fotbroms, andra har handbroms. Du kan även välja bland flertalet växelantal. Vissa gillar många växlar för att kunna ställa in motståndet i detalj. För andra räcker det med tre växlar. Allt handlar om smak.

KONTAKTA OSS

Onlinecykel.se

Fridhemsgatan 1

59540, Mjölby


0142-19205

info@onlinecykel.se

FÖLJ OSS

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info