Sparade produkter

Laddar favoriter...

EcoRide

VAR TILLVERKAS ECORIDE?

Elcykelfabriken var först i Kina, Jiangsu, Kunshan. Men något år senare flyttades hela produktionen till Polen, Gdansk. Själva produktutvecklingen sker i Göteborg men elcyklarna testas noggrant i Gdansk. 

ÄR ECORIDE BRA?

Elcyklarna är väldigt välbyggda och du får effektiv förvaringsutrymme tack var det AVS-Systemen som finns på cyklarnas pakethållare. (Står om det ingår i beskrivningen och var). Batteritiden håller väldigt länge också om du behöver cykla längre. De är utrustade med gångassistans ifall du vill leda cykeln och vill ha extrahjälp med att rulla fram (står också i beskrivning). Passar både de som vill börja med elcyklar men aldrig haft en innan och även de som redan är erfarna.

HUR LÄNGE HÅLLER ETT BATTERI, LÅNG LADDNINGSTID?

Det beror på vilken typ av cykel du väljer från Ecoride, Men Ambassador AXS M5 H-Front serien har ca 800 laddningar. Men allt beror på hur du hanterar ditt batteri också. Följer du inte enligt instruktioner kan batterilivet kortas ner. 

Laddningstiden är mellan 3-5 timmar om batteriet är helt slut (Beror på modell av cykel, kolla i beskrivningen). Tänk på att du kan ladda batteriet innan det är slut, då är laddningstiden kortare. Batteriet kommer inte ta skada av detta.

Undrar du om garantier, leverans m.m?

Kolla in FAQ HÄR   

KONTAKTA OSS

Onlinecykel.se

Fridhemsgatan 1

59540, Mjölby


0142-19205

info@onlinecykel.se

FÖLJ OSS

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info