Priser inkl. moms
Crescent Elmi 3 vxl svart elcykel
(Klicka för en större bild)

Crescent Elmi 3 vxl svart elcykel

Crescent Elmi är nästan som en vanlig 3-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Skillnaden är att den har en elmotor inbyggd i framhjulet och Crescents egenutvecklade EGOING-system som hjälper dig hantera den. Motorn gör jobbet uppför backar, i motvind eller när du har cykelkorgen full. Med flera effektlägen att välja på är det enkelt att hitta den perfekta nivån av extra kraft du vill ha, exakt när du behöver den.

KOPPLA TEKNOLOGI:
Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light, smart på ett lätt sätt! Tryck igång appen och registrera dina cykelturer och få motiverande och användbar statistik samlad i appen.

**OBS! När du lagt en beställning på en elcykel med Koppla måste du maila eller ringa så vi kan ställa in din körstil innan den skickas iväg. Detta är för att göra en inställning som passar dina behov då elkraften fördelas på ett bättre sätt. Läs mer om koppla och dess funktioner på Guide - Cykling - Tips -> Elcyklar med Koppla.

Kontakta gärna oss samma dag då vi ibland hinner packa samma dag som den beställs.
Körstilar:
D = Dynamisk (För den aktive, Kraftigare acceleration, mindre grepp, kortare räckvidd)
S = Standard (Normalbruk, Allround)
C= Kontroll (Lugnare körstil, Lägre acceleration, mer grepp, längre räckvidd).

- Ramstorlek 51 cm, passar längd ca 160-180 cm.
- Nexus 3 med fotbroms bak och hydraulisk skivbroms till framhjulet.
- Färg Svart
Artikelnummer:YEC9335149
Enhet:st.
 
 
Lagerstatus:Kommer 2023-01-20
19.990,00kr / st.
20.990,00 kr / st.
Skriv ut
Visa stor bild
PDF