Priser inkl. moms

Elcyklar från Crescent och Monark

Crescent elcyklar

Crescent elcyklar är den perfekta följeslagaren i livet. Vill du kunna ta cykeln till jobbet? Eller kanske åka till mataffären för att veckohandla och slippa bilen? Ja, då är det en Crescent elcykel du ska hålla utkik efter. Här har vi samlat samtliga av våra Crescent elcyklar på en och samma plats. Med en elcykel cyklar du alltid i medvind, dessutom finns det en smart promenad-assistent som gör att cykeln rullar i max sex kilometer i timmen. Crescent har under åren tagit fram flera elcyklar som sticker ut från mängden, bland annat Elina som är Sveriges mest sålda elcykel. Det är inte särskilt konstigt, cykeln har ett lågt insteg vilket gör det enkelt att kliva av och på, du har en lättöverskådlig display på styret där du kan ha koll på hastighet, batteritid och hur lång sträcka du kan ta dig.

Crescent är populära särskilt här i Norden eftersom de lagt stort fokus på material och konstruktion som ska fungera även i vårt kalla klimat. Crescent elcyklar har en lätt men kraftfull ram samt mängder av smarta funktioner, bland annat:

- Stöldskyddat batteri (tar tjuven batteriet går det inte att använda, fungerar endast till din cykel)
- GPS-spårning
- Körstilsväljare
- Digitalt systemlås

Du hittar elcyklar från Crescent till både herr och dam, ramstorleken ligger vanligtvis på 51 centimeter och passar dig mellan 160 till 180 centimeter.