Priser inkl. moms
Crescent Elcykel Ella Ljusblå 3 vxl, Nyhet 2020
(Klicka för en större bild)
Crescent Elcykel Ella Ljusblå 3 vxl, Nyhet 2020Crescent Elcykel Ella Ljusblå 3 vxl, Nyhet 2020

Crescent Elcykel Ella Ljusblå 3 vxl, Nyhet 2020

Ella är nästan som en vanlig 3-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Skillnaden är att den har en elmotor inbyggd i framhjulet och vårt egenutvecklade EGOING-system som hjälper dig hantera den. Motorn gör jobbet uppför backar, i motvind eller när du har cykelkorgen full. Med flera effektlägen att välja på är det enkelt att hitta den perfekta nivån av extra kraft du vill ha, exakt när du behöver den. En tydlig LED-display visar valt effektläge och hur mycket laddning som finns kvar i batteriet.
Med Crescentspecialistens hjälp ställs det intelligenta systemet in utefter dina behov och den körkänsla du är ute efter. Genom ny teknologi där ditt batteri förbinds elektroniskt till din cykel görs ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven.
Ellas batteri sitter i pakethållaren och är enkelt att lossa och ta in för laddning. Cykelkorg i aluminium ingår, liksom stöd, godkänt lås och belysning.
Färg :Ljusblå matt.

Passar längd ca 160-185cm
Fri Frakt hem till dig!

OBS! När du lagt en beställning på en elcykel med Koppla måste du maila eller ringa så vi kan ställa in din körstil innan den skickas iväg. Detta är för att göra en inställning som passar dina behov då elkraften fördelas på ett bättre sätt. Läs mer om koppla och dess funktioner på Guide - Cykling - Tips -> Elcyklar med Koppla.

Kontakta gärna oss samma dag då vi ibland hinner packa samma dag som den beställs.
Körstilar:
D = Dynamisk (För den aktive), S = Standard (Normalbruk), C= Kontroll (Lugnare körstil).
Artikelnummer:YEC9335148
Enhet:st.
 
 
Lagerstatus:Kommer 2020-07-07
17.990,00kr / st.
Delbetala från
Skriv ut
Visa stor bild
PDF