Priser inkl. moms

Trehjulingar

Den allra första cykeln

Har tiden kommit då det är dags att lära barnet cykla? I en del fall kan barn enkelt börja cykla på en tvåhjuling direkt, men om du vill lära barnet cykla i tidigare ålder eller på ett enklare sätt, har vi bra trehjulingar. En trehjulig cykel har två stödhjul baktill och ett hjul fram. Detta bidrar till stabilitet och gör det betydligt enklare för ditt barn att hitta balansen och vänja sig vid att cykla. Vi har flertalet trehjulingar för barn på denna sida. Vi har samlat stora varumärken som vi vet har hög kvalitet.

Trehjulingar med olika utrustning

Beroende på om du vill ha en trehjuling cykel med flak eller kanske en trehjuling med pinne, har vi flera modeller för dig att titta närmare på. Du kan hitta en trehjuling med styrstång som gör det ännu enklare för barnet att cykla. Ju tidigare ditt barn kommer igång med cyklandet, desto snabbare kan hen gå över till en vanlig barncykel. För dig som vill beställa trehjulingar för barn på ett smidigt och säkert sätt har du hittat rätt. Vi har köpskydd och levererar snabbt hem cykeln till din adress.

För att ta reda på mer information om våra trehjulingar får du gärna klicka in på våra olika produkter. Här listas fler detaljer, som material, storlek, tum och liknande. Självklart är du även välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har fler frågor eller behöver hjälp med något.